Bloggar för Tidningen Nära

Under våren 2017 har jag bloggat om meditation för Tidningen Nära (Egmont). Efter att ha tagit mig an en 100 lång meditationsutmaning tillsammans med tidningens läsare, som nådde sitt slut på midsommarafton, fortsätter jag nu att blogga om personlig utveckling.

Du hittar min blogg här: http://bloggar.tidningennara.se/charlotte-pehrson/

Jag kommer att skriva om bland annat högkänslig personlighet (HSP), som är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Bredvid journalistiken arbetar jag också som samtalsterapeut (www.spirasamtal.se) och möter många människor som anser sig vara högkänsliga. Forskning visar att 15-20 procent av en befolkning har personlighetsdraget, vilket innebär att många människor går runt med särskilt känsliga tentakler.

Det känns väldigt roligt att få fortsätta vara en av Tidningen Näras bloggare, och spännande att få skriva om just högkänslighet. Jag hoppas få kontakt med många läsare som vill berätta om sina erfarenheter av högkänslighet, eller särskild sensitivitet.

Charlotte Pehrson bloggar för tidningen Nära